perjantai 9. maaliskuuta 2012

P.P.P.

Terve taas lomalta ollaa selvitty hengissä ja koulussa odotti tosi mukava yllätys sillä ne mun ilmastointi luukut oli tehty valmiiks! Koska niille oli tullu kiire niin Marika oli teny ne valmiiks, kiitos Marikalle siitä.
No maanantaina Juha anto mulle ja Pullille nokkapellin joka piti vaan maalata. Ensiks tehtii siihen kaks rasvanpoistoo liutoin pohjaisella ja vesi pohjaisella. Sitten vedettiin siihen uus hioma väri vaikka siinä oli valmiina jo yks hiomaväri. Sitten hiottiin koneella 800 paperilla ja käsin 600 semmoset kohdat mitä ei koneella saanu. No sit piti kitata "1K kitillä" muutama pieni naarmu mitkä oli tullu joskus ennekö alettiin tekemään nokkapeltiä ja jotka ei menny hiomavvärillä piiloon. En ollu ennen käyttäny 1K kittiä mutta ei se paljon eronnut normi kitistä, se ei vaan tarvinnut kovettajaa.
1K kittiä

No ei siinä kaikki sit alettiin miettiin Marikan ja Pullin kanssa että miten me maalataan nokka pelti... Ensiks aateltiin et vedetään joku pohja väri ja sit teippaillaan semmosel pienel teipil jotai kuvioita siihe ja vedetään uus väri päälle, mietittiin me kaikkee muutaki mut sit se ajatus tuli! MARMOROINTI! Siitähän se lähti keskiviikkona aloin harjoittelemaan ja kokeilemaan eri värisiä marmorointeja tein sinistä, vihreetä ja kahta eri lilaa ja päädyin vihreeseen. Keskiviikko ilta päivällä alotin Marikan kanssa marmoroinnin ja Pulli lähti himaan eikä oo sen jälkeen näkyny koulussa..
Esiks mietittiin millä vedetään pohja väri nokka peltiin ja Marikahan sen keksi TELALLA! Voin kertoo ettei varmasti oo nähty ennen Pintyn hallissa kun joku maalaa telalla auton nokkapeltiä, eikäketään oo ennen marmoroinutkaan auton nokkapeltiä. Maalasin siinä siis pohja värin telalla.


Myöhemmin iltapäivällä aloin tuputtelemaan auton nokkapeltiin jättimäisellä tuputtimella eri värisiä vihreitä. Sama jatkui koko torstai päivän mutta se meni aluksi vähän pieleen, en saanut siitä ihan sen näköistä kun halusin. Onnekseni sain Marikan avukseni, Marikasta oli suuri apu että saatin fiksun näköinen marmorointi. Käytimme siis kolmea eri väristä vihreää ja valkoista ja sekoittelimme niistä sen värisiä maaleja kun halusimme. Maalit olivat Spies Hecker:in varastosta eli vesi väri pohjaisia.



Torstai iltapäivällä saatin Marikan kanssa marmoroinin pohja valmiiksi ja tänään aloin tekemään suonistuksia tosi vaalean vihreellä, jotka onnistuivat hyvin, ehkä vähän korjaillaan vielä ens viikolla niitä, mutta ei sitä ois tällä viikolla muutenkaan saanu valmiiks.








Ens viikolla saa nähä mitä sille joutuu vielä tekemään mutta se on varma että siihen saa muutaman kerroksen vetää lakkaa! Ja ens viikolla kolmoset tulee takas halliin eli saa nähä nyt pääsenkö edes koskaan lakkaamaan nokkapeltiä valmiiks, mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, palaillaan ens viikon P.P.P. marmorointiin, SonMro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti