perjantai 23. maaliskuuta 2012

Perjantain perus setitykset!

Joo SonMro taas. En saanut sitten nokka peltii viel valmiiks, koska sain tiistaina uuden homman ja se oli asiakastyö,Mersun pakettiauto, mitä aloin tekemään Simolan ja Valtterin kanssa. Sain tosin maanantain vielä tehdä nokkapeltiä ja sain siihen vedettyä ne sivut mitkä oli paljaat niin väriin mutta en päässyt lakkaamaan vielä niitä.. Maanantai menikin siinä että suojasin nokkapellin keskiosan ja maalasin ja sit juha laitto mut iltapäivällä tekemään mersua.
Loppu viikko meniki mersun kimpussa. Sain siinä hommakseni kitata aika ison lommon, ja sitä kittasin ja hioin 4pv, kittaus kertoja oli sen 15 ja kittiä hion käsin hiomatuen kanssa välillä 240paperilla ja välillä 180, viimeistelyt tehtii 240pehmeellä käsihiomapaperilla... Siinähän se tiistai,keskiviikko ja torstai päivät kokonaan meniki.
Simola ja Valtteri teki mersun taka osan siellä oli muutama pienempi kohta kitattavana ja Pajanen tuli auttaa ja hiomaan ruoste kohtia mersun kyljestä. Koko auto oli ihan ruosteessa takaa ja toisesta kyljestä kukki vaikka kuinka paljon..Taitaa olla tyyppi vika. Tostai iltapäivällä saatiin kaikki kittaukset ja hiomiset kuntoo ja pääsin puhaltamaan auton paineilmalla puhtaaks. Perjantai päivä meniki sit teippaillessa ja suojaillessa mesee kun TeippaajaPro Juhaa näytti miten homma hoidetaan! Maanantaina päästään vetämään hiomaväri ja hoidetaan homma loppuu..

Tässä näkyy mun kitti kohta ja ruoste kohdat mitkä on hiottu koneella.

Tässä on valmis kittaus, ympäriltä hioin punasella karhunkielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti