perjantai 24. helmikuuta 2012

P.P.P. & AIKIDO

Perus Perjantai Päivitys!
Oli taas vaihteeks vähä erilainen  viikko, maanantaina luulin et päästään tekee taas junan osia(mikä ei olisi haitannut) mutta Juha tuli sanomaan mulle ja Eerolle siinä ku kasattiin junan osia trukki lavalle että voitte alottaan jatkaa omia hommianne. Eli pääsin jatkamaan lokariani! No maanantain hioin hionta väriä punasella karhun kielellä ja en onnistunut hiomaan mistään puhki sitä.

Tossa lokari oottaa värin saamista pintaan maalaamossa. Hinkka väri hiottuna.

Tiistaina sit pääsin maalaamaan lokarin ja keskiviikkona vetämään lakan mikä oli mun eka kerta ja Juha tuutoroi mua siinä. Lakka piti vetää harsotekniikalla, eli kevyesti ensimmäinen kerros mutta sillain että lokariin jää sitä lakkaa ja sit pari minuuttia odotellaan ja sit vedetään kunnon kerros päälle.


Eli tolta se näytti ennen lakkaamista, maalaaminen onnistui hyvin. Huom! Kuva ei vastaa oikeeta väriä

Ja siinä se onki sit lakattuna.  Tässä kuva vastaa aika lailla oikeeta väriä.




Keskiviikkona aloin tekemään asiakas työtä minkä sain Juhalta mikä oli kolmen ilmastointi hössäkän rasvanpoisto, hiominen ja maalaaminen. No ensiksi laitoin ne pesukoneeseen mistä jäi vaan pahemmat lika jäljet kuin niissä oli ennen pesuria, mikä toi mulle lisää hommia. No keskiviikko menikin rasvan poistaessa käsin liukkaria ja paperia käyttäen. Eikä siinä vielä mitään eihän se lika mihkää lähteny joten torstaina sama homma karhun kielen kanssa kaikki pienet välit piti hinkata, onneks sain Pasasen(MP:n) auttamaan mua vähäsen. Työ ei tullu valmiiks lähellekkään joten jatkan samaa vielä loman jälkeen...





Siitä saatte kuvaa hommasta. Kivasti pieniä välejä hiottavana.


PERJANTAI JA AIKIDO!

Jari oli hommannu jonkun aikido kaverinsa meille vetämään aikidoa!
Ensiksi oli kaks tuntia teoriaa väkivallasta ja uhkatilanteista ei Aikidosta, vaan miten voi välttää uhka/väkivalta tilanteita ja mistä ne johtuu ja mistä tunnistaa uhkaavan tilanteen...
No sitten päästiin seuraavaks kaheks tunniks saliin vähän perus väistö askelia treenaamaan eli miten väistetään kaveri joka tulee sua kohti lyömällä. Sit nähtiin kun Jari sai kuonoon kunnolla valmentajalta se pisti jarin konttaamaan lattioilla, ei lyönyt eikä potkinut vaan käytti kaiken maailman ranne ja käsi lukkoja kun jari yritti lyödä. No sitten pääsin ittekki kokeilemaan miltä tuntuu kontata lattioilta valmentaja otti mut sinne kun kuuli alussa että olin vanha judoka. Tartuin vain häntä kädestä kiinni ja pistin vastaan mutta kun hän huomasi sen hän pisti mut konttaan lattiolla ihan tosta vaan. Ei ne lukot sattunu en kyllä tiiä miks mutta valmentaja sano et kaikilla ei ne tunnu.. Valmentaja ei varmaan vaan tehnyt pahimpia lukkoja tai sit se ei tehny niitä kunnolla.. No ei sillä väliä mutta kuitenki hauskaa oli ja aloin miettimään kun jari sano että mussa ois ainesta Aikidoon että voisihan sitä ehkä kokeilla. Jarihan siis harrastaa Aikidoa. Toivon että tämmösiä päiviä ois lisää tulevaisuudessa koska oli ihan sairaan mukava päivä ja valmentaja oli muutenkin hauska tyyppi!
Voisin kertoa vielä vaikka kuinka paljon lisää perjantai päivästä mutta eiköhän tässä ole jo tarpeeksi, joten moro ja hyvät hiihtolomat kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti