perjantai 10. helmikuuta 2012

Kiva olla hallissa pitkästä aikaa!

No terve terve, täällä taas! Aattelin viime viikolla et en varmaa osa enää tehä hallissa mitää ku on ollu niin pitkä väli työn teosta, mutta kyllä ne taidot oli vielä tallella, huh.
Tosiaan viikko oli onneks täynnä hommia ettei menny heti istumiseks ekalla viikolla. Maanantaina tein pitkästä aikaa pöydällisen junan osia, mikä meni vanhalla rutiinilla. Tiistaina aloin hiomaan metallista ripustin tankoa, en osaa selittää sitä paremmin mutta kuvasta varmaan ymmärrätte.

Tässä ripustin on jo valmis, maalattu FD 50( junan osa maalilla mutta eri värisellä)

Hioin koko tiistai päivän ja puolille päivin keskiviikkoa koneella käyttäen 240p hioma kiekkoa. Sitten tein rasvan poiston ja kävin maalaamassa.
Mukavuudet pitää löytyä hioessakin! (Todellisuudessa käytin penkkiä vain ylimmän puolan hiomiseen..)



Torstaina aloin tekemään auton lokaria, pyysin juhaa tekemään siihen lommon että voisin harjotella kittaamista kun en sitä oikein osaa.. Ensiksi tein lokariin rasvan poiston sen jälkeen hion lommon ympäriltä 240p hioma paperilla hiomatukea käyttäen ja lommon hioin punaisella karhun kielellä. Sen jälkeen kittasin lommon ja hion sen x3. Kun olin saanut lommon peitettyä tarpeeksi hyvin, hioin koko lokarin kevyesti 240p käsi hioma paperilla. Perjantaina eli tänään tein lokariin pölyn ja rasvan poiston ja ruiskutimme hioma värin lokariin. Ens viikolla toden näkösesti saan lokarin valmiiks kuhan maalaamoissa on tilaa. Eli ens viikolla tulee lisää päivitystä.

Siinä muutama kuva lokarista, tässä vaiheessa lommon kittaus on jo onnistunut ja aloin hiomaan koko lokaria. huom. alimmassa kuvassa lokarin ala osaa ei ole vielä hiottu.




1 kommentti:

  1. Sopiva suhde kuvia ja tekstiä! Näitä blogeja lukemalla saa hyvän kuvan teidän oppilaiden osaamisesta jos ei ehdi ihan joka hetki katsomaan töitä. Jatka samaan malliin, sait mukavan paljon aikaiseksi ekalla viikolla!

    VastaaPoista