perjantai 16. syyskuuta 2011

Wirman alamäki

Joo o, että tällee. Tiistaina oltiin Jarin mielestä kolmanneks paras ryhmä mitä sillä on ollu mutta heti myöhemmin keskiviikko aamulla pääsimme kaikki pesemään ruiskuja koska joku oli pessyt ne huonosti siitä tuli haukut. Sitten myöhemmin päivällä jotkut henkilöt olivat lusmuilemassa yläkerrassa sohvilla kun olisi pitänyt tehdä töitä, mikä ei ollut soveliasta ja siitä tuli haukut. Mikä johti siihen että kaksi sohvaa,tuoli ja pöytä lähtivät käytöstämme. Torstaina tuli haukut kittilastojen pesusta, ja näin perjantai aamuna kuulimme kunniamme siitä kun jotkut henkilöt eivät olleet totelleet opettajan käskyjä.
Jari piti joka asiasta kunnollisen ja asiallisen puhuttelun meille kaikille, mikä oli ihan hyvästä.
Enkä henkilökohtaisesti ottanut puhutteluja mitenkään haukkuina vaikka käytin sanaa haukku, vaan rakentavana palautteena. Mutta wirman mies ei lannistu vaan aikoo nousta vielä kuopasta! (Itse en ollut osallisena missään näistä)

Muuten tällä viikolla olemme Simolan kanssa jauhemaalanneet toisen rekanvanteen ja ruisku maalanneet kummatkin vanteet päältä päin. Sain myös hioa mersun nokkapeltiä hiomakoneella, ja hioa hiomakoneella isoa roskista mikä olisi tarkoitus "kunnostaa"  eli hioa, ja maalata se uudestaan. Olemme myös Simolan kanssa tehneet vähän junan osia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti