perjantai 23. syyskuuta 2011

True Flames ja Corvette, vähän erilainen viikko.

Maanantaina tehtiiin Koiviston kanssa kummatkin omat pöydälliset junan osia(pestiin, hiekka puhallettiin singossa ja maalattiin, maalina käytettiin perus junamaalia, Temalac FD-50.)
Tiistaina aloin tekemään lasikuitu muottia polyuretaanista. Suunnittelin tekstin "Crunk" paperille ja leikkasin sitten pahvista sapluunan tekstistä ja piirsin sen polyuretaani palaselle. Sitten aloin veistää palaa mattoveitsellä jonka jälkeen hion sitä. Pala ei ole vielä valmis.
Keskiviikkona pääsimme Corvette projektiin mukaan Valtterin  ja Jennyn kanssa, pääsimme myllyttämään ja vahaamaan.


 Keskiviikon myllytimme tuutoreiden Sallan ja Sateen johdolla auton ja torstaina mukaamme liittyi Koivisto ja vahasimme,kiillotimme kromi osat ja putsasimme auton ikkunat.
Jari myös piti meille pienen teorian True flames:ien tekemisestä ja näytti myös miten niitä tehdään, Jari näytti myös miten saa tehtyä nopeasti hienon avaruus/taivas maiseman. Pääsen todennäkiöisesti ensi viikolla kokeilemaan true flamesien tekoa.
Tänään maalasimme roskalavan toiseen kertaan en siis ollut ensimmäisessä maalauksessa mukana, toinen kerros tuli maalattua juna maalilla.
Kuvia on tulossa ainaki corvette projektista...

1 kommentti: