perjantai 18. marraskuuta 2011

Vaihteeks työn täyteinen viikko.

Joo tuli tossa alku viikosta alottettuu hiomaan luokan kaiteita Simolan, Valtterin ja Eeron kans, ekaks tietenki tehtii rasvan poisto. No maanantai päivä meni siinä ku tehtii rasvan poisto ja hiottiin kaiteet ja rappuset.
Tiistaina kumppanit alko maalaa kaiteita ja mä en päässy mukaan ku mulle ei ollu sutia... Ei se mitää annoin kavereiden maalata sen sit keskenään loppuu ja aloin tekee muita hommia. Tiistaina alku päivästä mulla ei ollu oikeen hommia, mutta iltapäivällä sain maalata 6 pöydällistä junan osia jotka Marika ja pari kolmosta oli tehny ja niihin meni about litra maalia, homma meni vanhalla rutiinilla. Keskiviikkona maalasin vielä kaks pöydällistä junan osia heti aamusta. Iltapäivällä alottelin tekemään kittaus harjotusta auton nokkapellillä sain sen hiottua koneella ja torstai päivä menikin kitattaessa ja hioessa. Tänä aamuna auttelin Sallaa datsunin kanssa ja siivosin.
Ens viikko onki sit viimene tätä jaksoo...prkl... ja sit alkaa Y jakso eli koulu aineita. Ei vois vähempää kiinnostaa... mut on siinä se hyvä puoli et saa nukkuu pidempään jonain aamuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti